Telegram rikthen abonimin premium

Telegram ka kohë që po teston veçoritë me pagesë.

Shenjat e para të abonimit u shfaqën disa javë më parë kur disa përdorues të Telegram-it në iOS gjetën një paketë emoji ‘premium’ që zhbllokohen pasi paguajnë tarifat e abonimit.

Të paktën tani për tani, Telegram përshëndet përdoruesit me “Telegram është falas përgjithmonë. Nuk ka reklama. Asnjë tarifë abonimi”, por siç e dimë, do të ndryshojë në të ardhmen.

Siç është vërejtur nga Alessandro Paluzzi, një përdorues i Twitter-it, një varg të dhënash në bazën e kodeve të aplikacionit tregon një ekran të ri me spërkatje që lexon.

“Telegram ofron hapësirë falas të pakufizuar për bisedat dhe mediat”, në vend të “Telegrami është falas përgjithmonë”.
Nuk ka reklama. Asnjë tarifë abonimi.”

Nuk ka asnjë fjalë se kur Telegram do të prezantojë planin e tij të abonimit, por mund të presim që ai të prezantohet shumë shpejt.

Gjithashtu, ne nuk dihet se sa do të kushtojë ose çfarë lloj planesh do të ofrojë Telegram.

Thashethemet sugjerojnë se modeli i abonimit të Telegram do të jetë i ngjashëm me atë të Discord, duke u dhënë përdoruesve me pagesë diçka shtesë për të luajtur, të tilla si ngjitëse ekskluzive, emoji ose ndoshta tema.