Të ikësh nga Shqipëria…dëshira apo frika juaj më e madhe?

Në koncept frika dhe dëshira janë të kundërta, por ndodh që dëshira më e madhe të jetë edhe frika më e madhe.

Kjo ishte tema e Tibo-Vox-it të radhës për të cilën qytetarët dalluan si dëshirën më të madhe shëndetin dhe frikën më të madhe qënit larg familjes.

Por kishte nga ata që si dëshirë shprehën dhe “ikjen nga Shqipëria”.

                  Lexo: Me gjyshërit apo në çerdhe, si është më mirë për fëmijët?

Lexo: A duhet të votojnë emigrantët?

Po ju si mendoni për këtë çështje? Kush është frika dhe dëshira juaj më e madhe?

Na shkruani, ose komentoni në rrjetet tona sociale.

Lexo: Blerjet online vs blerjet në dyqane