Takimi i kancelarit gjerman me presidentin Xi Jinping shqetëson Europën

Kancelari gjerman Olaf Scholz ka takuar presidentin kinez. Scholz është lideri i parë që viziton Pekinin që nga pandemia e COVID-19. Por udhëtimi i tij ka ngjallur polemika në Gjermani dhe shqetësime në Europë.

Emmanuel Macron i Francës së fundmi paralajmëroi Scholz se ai rrezikonte të izolohej.