Image Alt

TIBO NEWS Tag

Një nënë me foshnjën e saj kanë shpëtuar mrekullisht pas ndërhyrjes së mjekëve të maternitetit “Koço Gliozheni”, si dhe në bashkëpunim me mjekët e QSUT-së. Kryeministri Rama ka postuar një video nga materniteti, teksa shihet një prej mjekëve i cili

Raporti i Bankës së Shqipërisë tregon që në 6 muajt e fundit, kushtet e kreditimit janë shtrënguar, ndërsa interesat e kredive për blerje shtëpie u rritën në 4.5% gjatë periudhës korrik-shtator nga 3.8% në fillimit. Ato vijuan të rriten dhe në

Prokurori i rrethit të Nju Jorkut i ka kthyer Italisë veprën e artit të vjedhur me vlerën 19 milionë dollarë. 58 pjesët përfshijnë një kokë mermeri të perëndeshës Athena e datës 200 para Krishtit, me vlerë rreth 3 milion dollarë. Artefaktet e

Florian Marku, nga Anglia, bëri të njohur për shqiptarët Artet Marciale Mikse (MMA-në). Së fundmi sukseset e tij e kanë katapultuar lart edhe në boks ku ka mundur të fitojë titullin kampion në federatën IBF për peshat e lehta. Por përtej