Image Alt

Protesta Tag

Mbështetësit e klerikut të fuqishëm irakian Moqtada al-Sadr sulmuan të mërkurën parlamentin pasi depërtuan në Zonën e Gjelbër të qeverisë së sigurisë së lartë të kryeqytetit, duke protestuar kundër nominimit të një blloku rival për kryeministër. Protestat janë sfida më e

Kriza e shkaktuar nga rritja e çmimeve ka shkaqe dhe pasoja të ndryshme nga krizat e zakonshme ekonomike me të cilat jemi mësuar. Fokusi i protestave dhe qeverisë për të “kontrolluar çmimet” apo për të krijuar “lehtësime fiskale” nuk janë