Image Alt

poullore Tag

Dy vëllezër janë nxjerrë të gjallë nga rrënojat e tërmetit në Kahramanmars pas 198 orëve. Ekipet e kërkim-shpëtimit arritën të shpëtonin, Muhammed Enes Yeninar 17-vjeç dhe vëllain e tij më të madh Baki Yeninar 21-vjeç. Të dy të rinjtë ndodhen në spital

Izraeli dhe Zvicra janë vendet më të fundit që kanë konfirmuar rastet e lisë së majmunëve, duke e çuar numrin e përgjithshëm të kombeve që raportojnë shpërthime në 14. Të dy vendet thanë se identifikuan një person të infektuar që kishte