AlbanianEnglish
Image Alt

Popullor Tag

Kemi vetëm pak ditë që kemi hyrë në pranverë dhe dielli duket se do të rrezatojë më tepër për disa nga shenjat e horoskopit. Pranvera  cilësohet si stina më romantike e vitit, por ja cilat janë shenjat fatlume që kanë

Numri i fëmijëve të vrarë për shkak të luftës në Ukrainë është rritur në 112. Shifrat bëhen me dije nga autoritetet e Ukrainës. Sipas Prokurorisë së Përgjithshme ukrainase, është rishikuar numri i viktimave fëmijë, dhe se janë më shumë se 140

You don't have permission to register