Image Alt

përmbytjet Tag

Jugu i Pakistanit, i goditur nga përmbytjet e mëdha, po përgatitej këtë të diel për përmbytje të reja për shkak të përmbytjeve të shtretërve të lumenjve pas shirave të musonit, të cilët kanë lënë më shumë se një mijë të

Numri i të vdekurve në Kentakin e goditur nga përmbytjet është rritur në 37, tha guvernatori Andy Beshear të hënën pasdite, ndërsa punonjësit e shpëtimit vazhdojnë të kërkojnë rajonin për qindra njerëz të zhdukur, të paaftë për të hyrë në

Përmbytjet e shkaktuara nga shirat e rrëmbyeshëm kanë lënë të paktën tetë të vdekur në Kentakin lindor dhe disa banorë të bllokuar në çati dhe pemë, tha të enjten guvernatori i shtetit jugor të SHBA-së. "Kjo do të jetë përmbytja më