Image Alt

Pakistan Tag

Dhjetëra miliona pakistanezë vazhduan këtë të martë të luftojnë kundër shirave më të këqij të musonit në tre dekada, të cilat lanë të paktën 1136 të vdekur, rrënuan shtëpi të panumërta dhe shkatërruan toka bujqësore. Një e treta e Pakistanit është

Jugu i Pakistanit, i goditur nga përmbytjet e mëdha, po përgatitej këtë të diel për përmbytje të reja për shkak të përmbytjeve të shtretërve të lumenjve pas shirave të musonit, të cilët kanë lënë më shumë se një mijë të

Shirat e musonit dhe përmbytjet në Pakistan kanë prekur më shumë se 30 milionë njerëz gjatë javëve të fundit, tha të enjten ministri i ndryshimeve klimatike të vendit, duke e quajtur situatën një "katastrofë humanitare të shkaktuar nga klima me