Image Alt

NASA Tag

Agjencia Amerikane e Hapësirës po numëron mbrapsht deri në ngritjen e raketës së saj gjigante të Hënës së re, Sistemit të Nisjes Hapësinore (SLS). SLS është automjeti më i fuqishëm i zhvilluar ndonjëherë nga NASA dhe do të jetë themeli i

Pothuajse 50 vjet pas misionit të fundit të Apollo-s që u nis në Hënë, NASA ka krijuar një program që premton të zbarkojë njerëzit në rajone të paeksploruara hënore dhe përfundimisht në sipërfaqen e Marsit, me Artemis I. Nuk është rastësi