Image Alt

mega shorteu Tag

Prej orës 10:00 ka nisur në “Sheshin Nënë Tereza” eventi festiv i fundvitit “TIBO 360°”. Eventi i parë i këtij lloji të tij organizuar nga TIBO dhe partnerët e saj ka filluar me plot surpriza dhe emocione, sidomos për fëmijët. Me animatorë

Platforma televizive TIBO sjell për shqiptarët një arsye më tepër për të festuar fundvitin. Më 26 Dhjetor TIBO organizon eventin madhështor “TIBO 360°” në sheshin “Nënë Tereza” ku do të ketë aktivitete përgjatë gjithë ditës: lojëra, video-lojëra, muzikë, ushqime, pije, mundësi për të