AlbanianEnglish
Image Alt

Liz Truss Tag

Njëri nga të dy do të bëhet kryeministri i ri i Britanisë në shtator: ish-ministri i Financave Rishi Sunak dhe Sekretarja e Jashtme Liz Truss u emëruan finalistë të mërkurën për të pasuar kontroversin Boris Johnson. Pas dorëheqjes së Johnson më

You don't have permission to register