AlbanianEnglish
Image Alt

kriza Tag

Shqipëria do t’i japë hua Kosovës një sasi prej 7680 MWH energji elektrike gjatë festës së ndërrimit të viteve. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka deklaruar se 3600 MWH do jepen për datën 31 dhjetor dhe 4080 MWH do

You don't have permission to register