AlbanianEnglish
Image Alt

Koreja e Veriut Tag

Udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong Un tha se vendi i tij është gati të mobilizojë parandalimin e luftës bërthamore dhe të kundërshtojë çdo përplasje ushtarake të SHBA-së dhe kritikoi për herë të parë presidentin e ri të Koresë

You don't have permission to register