Image Alt

Iran Tag

Përleshje të rënda shpërthyen në Bagdad, duke vrarë pothuajse 20 njerëz të hënën, pasi kleriku i fuqishëm shiit Moqtada al-Sadr tha se do të largohej nga politika, duke bërë që besnikët e tij të sulmojnë një pallat qeveritar dhe të

Sulmet ajrore të SHBA-së këtë javë kishin në shënjestër objektiva të lidhura me Iranin në Siri dhe u kryen për të mbrojtur dhe mbrojtur personelin amerikan, tha presidenti i SHBA Joe Biden. Sulmet erdhën në mes të një rritjeje të

Kreu i Organizatës së Energjisë Atomike të Iranit, Mohammad Eslami, siguroi të hënën se Irani ka mjetet teknike për të prodhuar një bombë atomike, megjithëse për momentin nuk ka ndërmend ta kryejë atë. Në korrik, Kamal Kharrazi, një këshilltar i lartë