Image Alt

gjermani Tag

Presidenti amerikan Joe Biden ka deklaruar se SHBA-të dhe Gjermania do të ndërmarrin një qasje të bashkuar në lidhje me rritjen e tensioneve mes Rusisë dhe Ukrainës. Pavarësisht polemikave se Gjermania nuk është treguar partner i fuqishëm në përballje me Rusinë,

Presidenti amerikan Joe Biden ka miratuar dislokimin e rreth 3000 trupave amerikanë shtesë në Evropën Lindore, për të siguruar aleatët e NATO-s të cilët janë të shqetësuar mbi tensionet Rusi-Ukrainë. Trupat ushtarake që përfshijnë 1,000 tashmë në Gjermani, do të dërgohen

Gjermania ka përfshirë Shqipërinë  në listën e vendeve me rrezik të lartë nga Covid. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka njoftuar qytetarët se duke filluar nga data 16 Janar, shqiptarët që udhëtojnë drejt Gjermanisë duhet që para udhëtimit