Image Alt

Favorit Tag

BE-ja ka njoftuar hetime ndaj disa prej firmave më të mëdha të teknologjisë në botë për praktika jo konkurruese. Meta, Apple dhe Alphabet, që zotërojnë Google, po shqyrtohen për shkelje të mundshme të Aktit të Tregjeve Digjitale (DMA) prezantuar në vitin

Dita e Verës po festohet në Tiranë me aktivitete të organizuara nga Bashkia. Festimet nisën që në mëngjes dhe do vazhdojnë gjatë gjithë ditës në zona të ndryshme. Kalendari i aktiviteteve fillon nga koncertet, ekspozita, përhapje artistike nëpër qytet, deri te

Ishte një intervistë e këngëtares me origjinë shqiptare Dua Lipa me moderatorin e famshëm Jimmy Kimmel ku u fol për vazhdimin e albumit Future Nostalgia dhe të gjitha tekstet që Dua i shkruan dhe më pas i rishikon nëse ka

Çdo individ, i ri, student, shtetas shqiptar, i huaj apo edhe dixhital nomad që ka një ide dhe do ta zhvillojë mund të përfitojë mbështetje me grant nga qeveria, thirrja e së cilës do të çelet më 16 shkurt. Në vendimin

Qytetarët që kanë  kartëmonedha të emetuara gjatë viteve 90’ duhet të nxitojnë t’i këmbejnë në banka dhe kanë afat deri më 31 Dhjetor,  pasi pas kësaj date ato do të jenë të pavlefshme. Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë në vendimarrjen

Rreth 570 të burgosur ose persona nën hetim pritet të përfitojnë nga amnistia e Ministrisë së Drejtësisë. Nga aministia në burgje do të përfitojnë meshkujt e dënuar deri në 3 vite burgim dhe femrat e dënuara deri në 4 vite burgim.