Image Alt

Elizabeth II Tag

Arkivoli i Mbretëreshës Elizabeth II do të qëndrojë në gjendje në katedralen St. Giles në Edinburg për 24 orë, përpara se të kthehet në Londër me trenin mbretëror, përpara një funerali shtetëror të hënën e ardhshme. Princi Charles dhe anëtarët e

I kategorizuar nga disa si "ndërhyrës", për dekada me radhë avokatët kushtetues kanë debatuar nëse Princi Charles do të jetë një reformist kur të pasojë Mbretëreshën. Në mënyrë të veçantë, "memot e tij merimangë" drejtuar ministrave të qeverisë, të cilat

Transmetuesit e lajmeve i dhanë lamtumirën Mbretëreshës Elizabeth II. Për shumicën dërrmuese të nënshtetasve të saj, ajo është monarkja e vetme që kanë njohur ndonjëherë. Ajo mbijetoi jetën politike të 15 kryeministrave, duke emëruar atë të fundit Liz Truss. Në një nga