Image Alt

bota Tag

Presidenti i Rusisë Vladimir Putin ka deklaruar se Rusia do pranojë pagesë vetëm në rubla për dërgesat e gazit për vendet jomiqësore, të cilat përfshijë të gjitha vendet anëtare të BE-së, kjo pasi Moska u ndëshkua me sanksione të paprecedenta

Gjermania po sheh mundësinë e bllokimit të aplikacionit të mesazheve, “Telegram”. Kjo për shkak të përdorimit të gjuhës së urrejtjes dhe teorive të konspiracionit.  Aplikacioni ka injoruar vazhdimisht thirrjet për të ndaluar grupimet anti vaksinave si dhe të tjera përmbajtje

Diskutimet e ngrira për projektin bërthamor të Iranit pritet të rifillojnë në Vjenë. Ministri i Jashtëm i Iranit u tha reporterëve se të hënën një deklaratë e përbashkët është arritur dhe se shumë shpejt mund të kemi një marrëveshje të re. Ai