Image Alt

Boris Johnson Tag

Kryeministri britanik Boris Johnson ka thënë se Perëndimi bëri një gabim të tmerrshëm dhe e la presidentin rus Vladimir Putin t’ja hedhë me aneksimin e Krimesë në vitin 2014. Duke shkruar për Telegrapf,  Boris Johnson tha se përfundimi i varësisë nga

Ndjesë Mbretëreshës Elizabeth, i është kërkuar nga zyra e kryeministrit britanik pasi shefi i qeverisë është akuzuar se ka zhvilluar festime në periudhën e ceremonisë së funeralit të princit Philip. Fillimisht media britanike, Daily Telegraph ka publikuar pamjet e dy festave