Image Alt

Bookaholic Tag

Klodi Leka është një i ri nga Mamurrasi, aktivist dhe studiues i antropologjisë kulturore, i cili në të njëjtën kohë ka një pasion të vazhdueshëm për letërsinë, ndonëse për shkak të kushteve në qytezën e tij, me të u njoh

“Librat janë dritare përmes të cilave shpirti shikon përjashta”, thoshte ish-politikani amerikan Henry Ward Beecher në fund të shekullit të XIX. Ky vlerësim univerasal ka bërë që libri të jetë pikë referimi për shekuj me radhë. Por shumëkush ka vështirësi të