Synimi tjetër i Luiza Gegës

Luiza  Gega kërkon të tjera suksese. Kampionia e Evropës në 3000 metër pengesa, ka treguar se tashmë syonn të thyejë rekordin ballkanik në garën e 5000 metrave në rrugë.

Përveç Kampionatit Botëror që pritet të mbahet gjatë muajit Gusht në Budapest, Luiza Gega do të përqendrohet edhe tek Liga Diamond, turneu më elitar në Atletikë.

Gjatë vitit të kaluar, Luiza Gega përveç krenimit me një medalje të artë në Europianin e zhvilluar në Mynih u shpall edhe kampione Ballkani dhe Mesdheu.

*Tibo News