Sylvinho merr pasaportën shqiptare, bëhet “lushnjar”

Trajneri i Kombëtares, Sylvinho Mendes është pajisur me pasaportë shqiptare bashkë me dy ndihmësit e tij, Zabaleta dhe Doriva.

Të tre ata janë tani qytetarët më të rinj në Lushnje, aty ku tekniku kuqezi dhe ndihmësit e tij janë betuar

Tani stafi i Kombëtares shkon drejt “Euro 2024” si shqiptarë.