Sulmi kibernetik, Rama flet për “Der Spiegel”

Kryeministri Rama në një intervistë për gazetën së njohur gjermane ”Der Spiegel” ka folur për sulmin kibernetik iranian kundër Shqipërisë, dëshirës për anëtarësimin në BE dhe çëshje të tjera. Lidhur me sulmin kibernetik të Iranit ndaj Shqipërisë, Rama pohoi se qëllimi ishte që të shkatërrohej i gjithë sistemi i shërbimeve digjitale.