Sulm me thikë në një shkollë në Gjermani

Në një shkollë fillore në Gjermani një burrë me thikë ka sulmuar një grua dhe një vajzë shtatëvjeçare.

Motivi i sulmuesit mbetet i panjohur. Në orën 9 të mëngjesit, autoritetet thanë se i dyshuari ishtë ende në arrati dhe se po kërkohej.

Një zëdhënës i policisë, tha se nuk ishte e mundur që ai të ishte ende në terrenin e shkollës.

Policia e Reutlingen deklaroi se një helikopter është vënë në dispozicion për gjetjen dhe kapjen e autorit.