Sugjerime thonjsh për pjesën e mbetur të verës

Pothuajse për të gjitha vajzat bërja e thonjve është si një mënyrë kujdesi për veten dhe si i tillë është i vazhdueshëm.

Tani që është verë dhe pushimet janë prezente, kujdesi është akoma më i shtuar.

Ne do t’ju tregojmë disa nga modelet që mund t’i përdorni.

 

  • Nuanca blu

Nëse jeni duke kërkuar për nuancën e momentit, shumë artistë po gravitojnë drejt toneve blu.

“2022 është e gjitha rreth 50 nuanca të blusë,” thotë artistja e thonjve Queenie Nguyen, e cila kohët e fundit ndërtoi këtë dizajn me një lustër OPI blu kobalti.

Është qetësuese dhe e freskët në të njëjtën kohë.

 

  • Ovale të shndritshme

“Unë besoj se trendi i artit të thonjve me rrotullim do të vazhdojë të jetë i popullarizuar gjatë gjithë vitit 2022. Është argëtues dhe i gjithanshëm. Në varësi të ngjyrave që përdorni, ky trend mund të vishet në çdo stinë.” – tha Alexa Liberatore, Nail Artist dhe themeluese e Facile Nails.

 

  • Hoops & Charms

Shtesat që i vendosen thonjve, gurë, rrathë apo çfarëdo tjetër, ia kanë shtuar hijen pamjes që mban manikyr i vitit 2022.

Në këtë rast nuk i jepet prioritet prakticitetit, por mënyrës së dukjes.

 

  • Combo Art

“Kombinimi i arteve të ndryshme është i hapur kudo. Ne do të shohim shumë ngjyra argëtuese dhe kombinime modelesh, qofshin ato me dekorime thonjve ose piktura me dorë. Opsionet janë të pafundme, gjë që i lejon njerëzit të heqin dorë nga krijimtaria e tyre.” – Liberatore

 

*Tibo News