Suella Braverman e Britanisë dhe “inati” që ka me emigrantët shqiptarë

Emigrantët shqiptarë kanë futur në debat politikanët britanikë. Pas një sulmi me bombë në një qendër azilantësh në Dover, deputetët po pyesin se si qeveria po planifikon t’i qaset mbërritjes së azilkërkuesve. Ministrja e Brendshme britanike Suella Braverman ka pohuar … Continue reading Suella Braverman e Britanisë dhe “inati” që ka me emigrantët shqiptarë