SPAK mbyll hetimet për Gërdecin, dy akuzat ndaj Fatmir Mediut

SPAK ka përfunduar hetimet për tragjedinë e Gërdecit dhe ka marrë të pandehur ish ministrin e Mbrojtjes Fatmir Mediu.

Të martën ai u paraqit në Prokurorinë e Posatshme për t’u njohur me 2 akuzat që rëndojnë ndaj tij shpërdorim detyre dhe shpërdorim detyre ne kuadrin ushtarak.

Brenda 10 ditëve dosja do të shkojë në gjykatën kundër korrupsionit ku Mediu është i pandehur.

*Tibo News