Snoop Dogg bëhet pronar i “Death Row Records”

Reperi Snoop Dogg ka blerë shtëpinë e njohur diskografike që shënjoi dhe statimin e karrierës së tij të suksesshme.

Reperi i pasur bleu markën e Death Row Records nga MNRK Music Group, i cili kontrollohet nga një fond kapitali privat i menaxhuar nga Blackstone.

Kushtet e marrëveshjes nuk janë zbuluar ndërsa Snoop Dog tha se është i emocionuar për blerjen e markës.

“Ndihem mirë të kem pronësinë e markës ku kam qenë pjesë në fillim të karrierës sime dhe si një nga anëtarët themelues. Ky është një moment jashtëzakonisht domethënës për mua.”