Skandali i dokumenteve të falsifikuara, bashkëshortja “shpëton” Biden

Pas skandalit të publikimit të dokumenteve të falsifikuara, presidenti i SHBA-ve Joe Biden i është shmangur me stil pyetjeve të gazetarëve, në daljen e tij të parë publike për mediat.

Disa ditë më parë, avokatët e Biden gjetën dokumente të falsifikuara qw nga periudha e tij si zëvëndëspresident. Që prej atëherë, agjentët e FBI-së dhe avokatët e Biden kanë gjetur shumë dokumente të tjera. Në një video të publikuar në internet, duket Jill teksa nxit Biden për të mos kërcyer më, gjatë festimeve për Vitin e Ri hënor në Shtëpinë e Bardhë.

Biden Pyet Jill: “A do të kërcesh?”

“Jo, do të dalim. … Eja lart Joe! Jo, nuk do të kërcejmë”, tha Jill.