“Siren eyes”, trendi i ri në TikTok

Kohëve të fundit, në rrjetin social TikTok është nisur trendi që mëson të bëjmë make up tek sytë në mënyrë që të duken misteriozë.

Ky trend quhet “Sytë e sirenës” dhe preferohet masivisht nga ndjekësit, pasi i jep një pamje tjetër look-ut tuaj.

Sirenat, vite më parë janë njohur si figura mitologjikë që me sytë dhe aftësitë e tyre joshnin, ishte pikërisht mitologjia vendi ku u frymëzua mitologjia.

Vajzat që bëjnë këtë trend, ju tregojnë me saktësi të bëni “siren eyes”.

Këto vajza e kanë provuar trendin dhe të mësojnë edhe ty se si të krijosh “siren eyes” perfektë.