Si të ulni stresin dhe të përmirësoni shëndetin e mendjes në moshën 40+

Kalimi në moshën e mesme shkakton stres më vete dhe për këtë nuk ka dyshim. Ajo që dimë gjithashtu është se stresi dëmton shëndetin dhe çdo aspekt tjetër të jetës tonë. Nga ana tjetër, një dozë tepër e vogël stresi … Continue reading Si të ulni stresin dhe të përmirësoni shëndetin e mendjes në moshën 40+