Si të regjistroni fëmijët tek Tumo Tirana?

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj u bën thirrje prindwrve që të regjistrojnë fëmijët e tyre tek Tumo Tirana, qendra më e madhe e dixhitalizimit  në Ballkan.

Përmes një postimi në rrjete sociale, Veliaj nënvizon se do të ketë mbështetje financiare për çdo student dhe se kurset që do të ofrohen do të kenë një çmim simbolik vetëm 2000 Lekë në muaj.

TUMO TIRANA, në përkrahje të inovacionit 📲🚀 dhe rinisë 🤩!
Këtë sezon të ri TUMOianët i pret shtëpia e tyre e re, Piramida e Tiranës ❤️. Me më shumë disiplina dhe aktivitete. 👏🏼👏🏼
Regjistrohu edhe ti, në link-un më poshtë 🔻