Si të kursejmë me arredimin e shtëpisë për festat?

Jemi pranë festave dhe gjëja e parë që na vjen në mendje është të krijojmë një ambient sa më të ngrohtë dhe familjar në shtëpitë tona. E ftuar në Tibo News, arkitektja Ana Gjyms’hana foli për trendet e 2023 dhe sesi mund të arredojmë shtëpinë në sa më pak kosto.

Gjyms’hana zbuloi se trendet e vitit 2023 në arredim kishin të bëni më tepër me bimët dhe përshtatja e tyre në ambjentet e brendshme të shtëpisë.

Pandemia vitet e fundit ndikojë më së shumti në ekonominë e vendit duke bërë që çmimet e një prone të rriteshin së tepërmi. Arkitektja tregoi ndër të tjera sesi çdo familje që dëshiron që të blej një shtëpi në këtë moment, duhet të bëjë një blerje të menduar. Dhe së pari të kosnultohen me një profesionist për të bërë zgjedhjen e duhur.

Gjyms’hana në përfundim të intervistës dha disa truke sesi mund të bëjm arredimin e shtëpisë me sa më pak kosto.