Si dukeshin këto aktore në fillim të karrierës?

Zakonisht, aktorët preferojnë t’i qëndrojnë besnik çdo imazhi që pëlqehet nga fansat e tyre, por koha është e pamëshirshme dhe ndonjëherë, ndryshimi midis pamjes së aktorëve sot dhe mënyrës se si dukeshin në fillimet e karrierës së tyre është i madh. Ne gjetëm disa foto nga projektet e hershme të aktoreve tona të preferuara dhe i krahasuam me fotot e tyre aktuale. Po, ishte e vështirë të zgjidhje versionin e preferuar sepse dukeshin mirë në dy kohët.

  • Priyanka Chopra – 2009

  • Emilia Clarke — 2009

  • Nicole Kidman — 1983

  • Elizabeth Hurley — 1992

  • Zendaya — 2010

 

Burimi: BrightSide