Shpëtohet nëna dhe foshnja në maternitetin ‘Koço Gliozheni’

Një nënë me foshnjën e saj kanë shpëtuar mrekullisht pas ndërhyrjes së mjekëve të maternitetit “Koço Gliozheni”, si dhe në bashkëpunim me mjekët e QSUT-së. Kryeministri Rama ka postuar një video nga materniteti, teksa shihet një prej mjekëve i cili tregon rastin e nënës në rrezik për jetën dhe finalizimin e ndërhyrjes së vështirë me sukses.

*Tibo News