Shkodra zyrtarisht socialiste, Benet Beci thyen bastionin blu

Partia Socialiste ka fituar për herë të parë në qytetin e Shkodrës. Është pikërisht kandidati Benet Beci që shënoi këtë rezultat historik, duke lënë pas kandidatin të koalicionit “Bashkë Fitojmë”, Bardh Spahia me rreth 10 mijë vota epërsi.

Beci është pritur me brohorima nga mbështetit e tij, të cilët e kanë përgëzuar.

Kujtojmë që Shkodra është mbajtur gjithmonë si një bastion blu, por këtë herë bëri përjashtim dhe ndryshoi krahë.