Shkelje në qarkullimin rrugor, 11 drejtues mjetesh në pranga

11 persona kanë përfunduar në pranga dhe janë vënë në hetim nga Policia Rrugore në një javë në kryeqytet, pasi janë kapur në flagrancë teksa kryen shkelje gjatë qarkullimit rrugor.

Drejtuesit e mjeteve kanë kryer shkelje të ndryshme në fushën e qarkullimit rrugor, si drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, apo edhe drejtim mjeti pa patentë.

Policia njofton se janë vendorur 9306 masa administrative, disa prej tyre:

– Xhama të zinj: 154 masa

– Shpejtësi mbi normat e lejuara: 513 masa

– Parakalime të gabuara: 284 masa

– Përdorim i celularit gjatë drejtimit të mjetit: 389 masa

– Mos vendosje e rripit të sigurimit: 411 masa

– Mos vendosje e kaskës mbrojtëse: 168 masa

– Mosdhënie përparësie këmbësorëve: 570 masa

– Mosrespektim i tabelës “Stop”: 31 masa

– Sjellja e këmbësorve në rrugë: 44 masa

– Qëndrim i gabuar: 5,854 masa

– Të ndryshme: 888 masa

Pezullime të lejeve dhe konvertime: 37 masa

– Nën ndikimin e alkoolit: 8 raste

– Kufizimet e shpejtësisë: 21 raste

– Shkelje të tjera rrugore: 6 raste

– Automjete të bllokuara: 8 automjete, për detyrime të pashlyera, mungesë dokumentacioni dhe për verifikime nga Seksioni i Trafiqeve në DVP Tiranë.

Njoftimi i plotë nga Policia:

Komisariati i Policisë Rrugore Tiranë

🗓️Gjatë javës që lamë pas janë arrestuar në flagrancë dhe proceduar në gjendje të lirë 11 persona, për shkelje të ndryshme në fushën e qarkullimit rrugor, si drejtim mjeti në efektin e alkoolit, pa leje drejtimi, etj.
📄Janë vendorur 9306 masa administrative, disa prej tyre:
– Xhama të zinj: 154 masa
– Shpejtësi mbi normat e lejuara: 513 masa
– Parakalime të gabuara: 284 masa
– Përdorim i celularit gjatë drejtimit të mjetit: 389 masa
– Mos vendosje e rripit të sigurimit: 411 masa
– Mos vendosje e kaskës mbrojtëse: 168 masa
– Mosdhënie përparësie këmbësorëve: 570 masa
– Mosrespektim i tabelës “Stop”: 31 masa
– Sjellja e këmbësorve në rrugë: 44 masa
– Qëndrim i gabuar: 5,854 masa
– Të ndryshme: 888 masa

🚫Pezullime të lejeve dhe konvertime: 37 masa
– Nën ndikimin e alkoolit: 8 raste
– Kufizimet e shpejtësisë: 21 raste
– Shkelje të tjera rrugore: 6 raste
– Automjete të bllokuara: 8 automjete, për detyrime të pashlyera, mungesë dokumentacioni dhe për verifikime nga Seksioni i Trafiqeve në DVP Tiranë.