Shenjat që një djalë të pëlqen dhe ndihet xheloz për ty

Xhelozia shpesh konsiderohet si një ‘red flag’ për lidhjet. Por gjithsesi për disa mund të jetë një ndjenjë e ‘lezetshme’ që i shton adrenalinën më lidhje. Ka shumë mënyra për të bërë dikë xheloz sidomos nëse personi ka ndjenja të forta. Në shumë raste kur një person xhelozon për ty ndodh sepse ka ndjenja ndaj teje. Por si mund ta dalloni? Zbuloni disa shenja që tregojnë se ai është xheloz për ty dhe të pëlqen.

1-Është i pasjellshëm me miqtë e tu meshkuj.
2-Bezdiset kur flet me të për një shokun e tij.
3-Mundohet gjithmonë të ketë kontakt fizik me ty.
4-Kthen mesazh menjëherë.
5-Dëshiron që të dalësh me të shpesh
6-Tregon histori me ty kur jeni me grup miqsh.
7-Flet me ty në më nyrë të qetë dhe kujdeset për qetësinë tënde.
8-Garon me djem të tjerë sepse do të duket gjithmonë më mirë.
9-Mundohet të të bëjë xheloze duke flirtuar me vajza të tjera.
10-Bëhet ppsesiv me ty kur rrethoheni nga djem të tjerë.
11-Nuk t’i largon sytë asnjë moment.
12-Bëhet sharmant dhe i ëmbël me ty.
13-Papritur nuk të shkruan dhe të lë në pritje.
14-Kërkon të largohet nga një party që të rrijë vetëm me ty.
15-Mërzitet shumë kur ti bën plane pa e përfshirë atë.