Shenjat e Horoskopit që nuk shkojnë bashkë, në gjithçka

Gjasat janë që nuk do të shkoni mirë me të gjithë ata që takoni. Disa e kanë vërtet të vështirë të shkojnë mirë me të tjerët pasi thjesht nuk mund të krijojnë një lidhje me ta. Elementë të shumtë mund t’i shtohen kësaj, por shenjat e zodiakut janë një prej tyre.

Njerëzit që nuk shkojnë mirë është një sfidë e zakonshme ndërpersonale që lind nga personalitete të ndryshme, vlera të ndryshme ose interesa konfliktuale. Këto mosmarrëveshje mund të shfaqen në mjedise të ndryshme, nga familja dhe miqësia deri te vendet e punës dhe komunitetet. Arsyet për të mos u marrë vesh mund të variojnë nga keqkuptimet e thjeshta deri te armiqësitë e thella. Gjetja e bazës së përbashkët, praktikimi i komunikimit efektiv dhe nxitja e ndjeshmërisë janë jetike për zgjidhjen e konflikteve të tilla dhe promovimin e marrëdhënieve harmonike. Kur individët mësojnë t’i drejtojnë këto dallime në mënyrë konstruktive, kjo mund të çojë në rritje personale, përmirësim të bashkëpunimit dhe lidhje më të forta me të tjerët, duke kontribuar në një bashkëjetesë më paqësore dhe produktive.

Zodiakë të ndryshëm kanë probleme që në fillim, pasi shenjat e diellit janë pjesë thelbësore e personalitetit tuaj. Pra, ja cilat janë 12 shenjat e zodiakut, zbuloni se me cilat janë më të vështirat për të bashkëjetuar, bazuar në shenjën tuaj.

Dashi- Peshqit, Gaforrja dhe Bricjapi

Dashi nuk shkon mirë me një Peshk ose një Gaforre. Peshqit janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe natyra e papritur e një Dashi mund të jetë një provë për ta. Gaforret gjithashtu mund të zemërohen thellësisht nga drejtësia e një Dashi dhe mund të ketë një konflikt për nevojat emocionale. Një tjetër shenjë që nuk shkon mirë me Dashin është Bricjapi, pasi ata janë tepër të regjimentuar, ndërsa Dashi impulsiv, gjë që shkakton probleme mes të dyve.

Demi- Luani dhe Ujori

Demi mund ta ketë të vështirë të mposhtë dallimet e personalitetit me Luanin. Luani i zjarrtë mund të jetë shumë i ashpër për Demin e ëmbël, të cilit i pëlqen të vlerësojë gjërat më të mira në jetë pa konflikte. Luanët preferojnë të marrin rrugën e tyre, ndërsa Demi duhet të jetë përgjegjës për marrëdhënien. Shenja e dytë me të cilën Demi është në rrugën e duhur për të pasur probleme është Ujori. Ujori mund të jetë shumë i largët dhe të krijojë hapësirë fizike nga Demi i përkëdhelur.

Binjakët- Shigjetari dhe Akrepi

Nëse jeni një Binjak, shenja e parë me të cilën mund të keni vështirësi për të bashkëjetuar është Shigjetari. Shigjetarit i pëlqen të shikojë pamjen më të madhe, ndërsa Binjakët përqendrohen rreth hollësive të çështjes, gjë që është arsyeja që këto energji të kundërta profetike mund të bien ndesh. Shenja tjetër që është një nga ‘ndeshjet’ e tmerrshme për Binjakët është Akrepi. Binjakët i duan njerëzit dhe janë një nga fluturat më të mëdha sociale, ndërsa shumica e Akrepëve lëvizin fshehurazi nëpër botë dhe qëndrojnë larg bisedave të rastësishme dhe llafeve të kota.

Gaforrja- Dashi, Bricjapi dhe Ujori

Si Gaforre, shenjat me të cilat mund të luftoni për t’u marrë vesh janë Dashi, Bricjapi dhe Ujori. Dashi autonom nuk beson se Gaforrja duhet të kujdeset, gjë që shkakton probleme mes të dyve. Bricjapi i zymtë ka kufizime emocionale për Gaforren delikate, duke e bërë Gaforren të mos ndihet i kuptuar. Ujori dhe Gaforret janë të dy të shqetësuar për t’u kujdesur për të tjerët, por kur bëhet fjalë për një marrëdhënie, Ujori është thjesht shumë i dobët për Gaforret, të cilët kanë nevojë për siguri dhe qëndrueshmëri.

Luani- Demi, Akrepi dhe Bricjapi

Shenja kryesore me të cilën Luanët e kanë të vështirë të shkojnë mirë është Demi. Demi lëviz me një shpejtësi më të qëndrueshme se Luani duke e bërë të vështirë për Demin të pushojë, gjë që shkakton zhgënjime mes të dyve. Shenja e dytë me të cilën Luanët mund të luftojnë është Akrepi. Akrepi kupton anën më të mjegullt të jetës, ndërsa Luani noton drejt anës më me diell të rrugës. Luanët do të kishin probleme edhe në një marrëdhënie me Bricjapët. Bricjapët i duan traditat dhe korrektësinë. Ata nuk i duan Luanët teksa festojnë momente.

Virgjëresha- Shigjetari dhe Peshqit

Asnjëherë mos e kombinoni një Virgjëreshë me një Shigjetar. Në të vërtetë, edhe Virgjëresha më e adaptueshme do të rezultojë të zhgënjehet menjëherë nga mungesa e vetëdijes së Shigjetarit në lidhje me përpikmërinë, respektimin e planeve dhe mbajtjen e përqendrimit. Këto të dyja janë të kundërta të përsosura. Virgjëresha është shumë e ngurtë për Shigjetarin e pakufizuar, i cili shpesh nuk i përfundon planet. Virgjëresha dhe Peshqit gjithashtu zihen dhe nuk shkojnë mirë. Peshqit nuk angazhohen në mënyrë efektive, gjë që e zhgënjen Virgjëreshën, pasi mbahen fort pas strukturës.

Peshorja- Virgjëresha dhe Gaforrja

Peshoret mund të përshtaten dhe të shkojnë mirë me shumicën e shenjave, megjithatë, ata nuk shkojnë mirë me Virgjëreshën. Peshorja është kapriçioze dhe fluturuese, dhe kjo është një gjë që Virgjëreshat nuk mund ta durojnë. Mund të duket argëtuese që në fillim; megjithatë, Peshoret ‘djegin’ shumë kohë, dhe Virgjëresha ka të bëjë me efektivitetin. Mbajtja e inatit mund të jetë një pengesë e rëndësishme edhe për Peshoret dhe Gaforret për t’u marrë vesh. Edhe marrëdhëniet më romantike mes të dyve mund të prishen, pasi të dy i tejkalojnë grindjet dhe ndjenjat e përçmimit më shumë seç duhet.

Akrepi- Luani, Ujori dhe Peshorja

Akrepi dhe Luani mund të kenë vështirësi për të rënë dakord. Luani dhe Akrepi konfliktohen për dështimin e Luanit për të ndryshuar aq shpejt sa Akrepi. Shenja e dytë me të cilën Akrepat kanë probleme për t’u marrë vesh është Ujori. Ujorit nuk i intereson të kontaktojë me shokët ose bashkëpunëtorët, pasi ata jetojnë rrugën e lirë të jetës pa kufizime dhe Akrepi është e kundërta. Në aspektin romantik, Akrepat dhe Peshoret nuk janë gjithashtu një përputhje e jashtëzakonshme pasi Akrepat duan të ngacmojnë, por nuk mund të durojnë që partnerët e tyre të bëjnë të njëjtën gjë.

Shigjetari- Virgjëresha dhe Peshqit

Për një Shigjetar, Virgjëresha mund të jetë vërtet e vështirë për të bashkëjetuar. Virgjëreshës i pëlqen të vazhdojë sipas rregullave, ndërsa shigjetarit i pëlqejnë sfidat. Si një shenjë e guximshme dhe aventureske, Shigjetari mund të ndihet sikur Virgjëresha nuk mund të vazhdojë. Peshqit janë shenja e dytë me të cilën ata përjetojnë më së shumti vështirësi për t’u marrë vesh. Peshqit dhe Shigjetari janë të dy të qeverisur nga Jupiteri, të dy janë shenja me fat. Sidoqoftë, Shigjetari është më idealist se Peshqit, pasi Peshqit janë një shpirt i prekshëm, i cili merr emocione të tjera.

Bricjapi- Dashi & Binjakët

Shenja kryesore me të cilën Bricjapët nuk mund të shkojnë mirë është Dashi. Dashi është shumë i nxehtë drejt Bricjapit objektiv, gjë që i bën grindjet më të jashtëzakonshme dhe të ndjeshme midis këtyre dy shenjave. Ky konflikt i gjendjes mendore mund të jetë shumë për t’u trajtuar. Shenja e dytë me të cilën luftojnë Bricjapët janë Binjakët. Personi që largohet Binjakët është si një makth për Bricjapin konsistent. Binjakët kanë nevojë për llafe dhe ‘kërcejnë’ duke filluar me një sipërmarrje dhe më pas në tjetrën. Kjo i frustron Bricjapët, të cilët e përfundojnë vazhdimisht atë që fillojnë.

Ujori- Akrepi dhe Demi

Ujorët janë të hutuar nga Akrepi. Akrepi është mjaft i apasionuar pas Ujorit të largët, të cilit nuk i intereson t’i përgjigjet askujt. Dhe të mos kesh ndonjë dëshirë për të luajtur sipas parimeve të një personi tjetër, mund të pengojë të kesh një lidhje të mirë me Akrepin. Për Ujorin, një tjetër zodiak me të cilin nuk shkon mirë është Demi. Demi është më i orientuar drejt marrëdhënieve sesa Ujori që vazhdimisht kërkon lirinë, gjë që shkakton probleme besimi për Demin.