Shenjat e Horoskopit që nuk mësojnë nga gabimet

Nuk ka asgjë të keqe të gabosh, për sa kohë mëson prej tyre dhe nuk i përsërit.

Por ka njerëz që nuk mësojnë dhe përfundojnë duke përsëritur të njëjtin gabim. Disa të tjerë e bëjnë gabimin edhe padashje e të tjerë me qëllim të caktuar.

E duket se Astrologjia ka një ndikim tek secila shenjë dhe tiparet e personalitetit.

Binjakët

Harrojnë dhe përsërisin atë që ka ndodhur njëherë.

Virgjëresha

Bëjnë gabime, pendohen, harrojnë dhe i përsërisin sërish.

Demi

Pas një gabimi ndihen të penduar dhe me keqardhje, por është e përkohshme.

Gaforrja

Mendojnë se çdo situatë duhet trajtuar ndryshe, megjithatë nuk e kuptojnë se duhen marrë edhe disa mësime.

*Tibo News