Shenjat e horoskopit që nuk i kushtojnë vëmendje të mjaftueshme partnerit

Një dashuri e re është gjithmonë një ndjenjë emocionuese, por pas një kohe të gjatë lidhja kalon në një fazë tjetër dhe duket se ju duhet të mësoheni me realitetin e bashkëshortit tuaj.

Disa njerëz janë të përkushtuar ndaj partnerit të tyre por ka të tjerë të cilët bëjnë të kundërtën. Nga Ujori te Luani, hidhini një sy shenjave të horoskopit që nuk i kushtojnë kurrë vëmendje të mjaftueshme bashkëshortit/es apo të dashurit/ës së tyre.

Ujori

Shumicën e kohës, Ujori është vazhdimisht në kërkim të suksesit profesional. Në kohën e lirë, kjo shenjë e horoskopit ka pak kohë për partnerin pasi u pëlqen të kalojnë shumë pak kohë në shtëpi, ndërsa pjesën më të madhe të kohës e kalojnë jashtë. Qoftë për të kapur hapin me kolegët ose për të takuar disa miq, ata priren të injorojnë partnerin e tyre dhe të kalojnë kohë me të vetëm kur vjen koha për t’u kthyer gjatë natës.

Luani

Luanët kërkojnë një nivel të lartë ndërveprimi social për të funksionuar çdo ditë. Ata gjithashtu dëshirojnë vazhdimisht vlerësimin e të tjerëve, kjo është arsyeja pse ata i marrin anëtarët e familjes si të mirëqenë dhe kalojnë kohë me të tjerët duke injoruar partnerin. Kjo sjellje nuk ecën me shumicën e shenjave të horoskopit. Megjithatë, shenjat e ajrit dhe shenjat e zjarrit kanë më shumë gjasa të adhurojnë të jenë në një marrëdhënie si kjo, me më shumë hapësirë personale.

Bricjapi

Kjo shenjë është jashtëzakonisht shoqërore dhe gëzon lirinë personale. Pavarësisht nëse është duke kaluar disa orë duke luajtur në kompjuter ose duke u shoqëruar me miqtë, një Bricjap vlerëson hapësirën e tij. Disa prej tyre priren të shmangin aktivitete të tilla si darka romantike me bashkëshortin/en e tyre, sepse ata preferojnë të pinë një pije me miqtë. Kjo mund të jetë e dëmshme për partnerin, i cili mund të ndihet i injoruar dhe të dëshirojë vëmendjen e Bricjapit.