Shenjat e horoskopit që dinë të ruajnë një sekret

Nëse një sekret e dinë më shumë se dy persona, nuk quhet më i tillë.

Por nëse e dinë vetëm ty? Në të vërtetë ka disa njerëz që dinë t’i mbajnë e t’i ruajnë mirë sekretet, që të paktën të mos dalë nga goja e tyre. Nuk po flasim për psikolog e as për një prift kur shkon të rrëfehesh.

Duket se aftësia për të ruajtur sekretin e dikujt ka të bëjë me tiparet dhe karakteristikat që ka secili prej nesh, të cilat sipas Astrologjisë lidhen domosdoshmërisht me Horoskopin.

Këto janë shenjat më besnike ndaj sekreteve.

1-Akrepi

2-Bricjapi

3-Ujori

4-Peshorja

*Tibo News