Shenja e horoskopit që ka më shumë gjasa të divorcohet shpejt

Çuditërisht, normat e divorcit u rritën gjatë ditëve të errëta dhe tremujorëve të afërt të bllokimit të COVID-19.

Ndërsa ka shumë rrugë që çojnë në mosmarrëveshje dhe një mori arsyesh për ta lënë atë, një shenjë qëndron veçmas si më e mundshme për të hequr dorë nga zotimet.

Ujori

Ujori është një shenjë fikse, që do të thotë se vendasit gërmojnë dhe mbajnë por në fushën e marrëdhënieve mbajtja nuk vlen për partnerët e tyre, por për idealet e tyre jofleksibile.

Shenjat e tjera fikse si Demi, Akrepi dhe Luani kanë arsyet e tyre për të qëndruar të martuar; Demi nuk mund të shqetësohet për të gjetur një vend të ri për të jetuar, Luani nuk mund të durojë dështimin romantik dhe Akrepi nuk dëshiron që askush të hetojë nga e para jetën e tyre.

Ujori është kauboji hapësinor ankorit i grupit me një lak në të ardhmen dhe një shpatull të ftohtë që ngre supet drejt së kaluarës. Në natyrë, bartësit e ujit ushqejnë prirjen e errët për t’i trajtuar të tjerët e tyre të rëndësishëm më shumë si të afërm sesa të barabartë.

Ujorët janë rebelë dhe të kundërt nga natyra, të lindur për të vënë në dyshim status quo-në,kjo i bën ata të papërshtatshëm për martesë të gjatë.

Këta njerëz priren të identifikohen me idenë e tyre të huaj të përjetshme dhe kur lind konflikti, ata kthehen në besimin vetë-qetësues, por personalisht kufizues se ata janë më mirë vetëm.

Duke pasur parasysh natyrën e arketipit të Ujorit, divorci mund të shihet jo si humbje në marrëdhënie, por si besnikëri përfundimtare ndaj vetvetes, një shkak i denjë nëse ka pasur ndonjëherë një të tillë.