SHBA shënon nivelin më të lartë të shtrimeve në spital nga gripi

Shtetet e Bashkuara kanë shënuar nivelin më të lartë të shtrimeve në spital për shkak të gripit në një dekadë. Deri më sot, 14 të rinj kanë vdekur nga gripi.

Spitalet amerikane janë nën presion për shkak të numrit të lartë të pacientëve që po trajtohen për sëmundje të tjera të frymëmarrjes, si virusi i frymëmarrjes dhe Covid-19.