SHBA miraton programin e pranimit të emigrantëve

Samiti i Amerikave duket se ka qenë e suksesshme.

SHBA propozoi një sërë programesh për emigrantët të rënë dakord me Spanjën që do të marrë pjesë si vëzhguese.

Këto masa përfshijnë angazhimin e Shteteve të Bashkuara dhe Kanadasë për të marrë më shumë punëtorë nga këto vende, duke ofruar rrugë për njerëzit nga vendet më të varfra për të punuar në ato më të pasura.

Meksika gjithashtu do të pranojë më shumë punëtorë të Amerikës Qendrore.