Serbia ta pranojë njëherë e mirë se e ka humbur Prishtinën

Tirana dhe Beogradi janë përplasur ashpër mërkurën pasi Serbia shpërtheu me akuza se Shqipëria po nxit tensionet në Veri të Kosovës, duke i kërkuar të mos ndërhyjë.

Por qeveria shqiptare i doli edhe njëherë në mbrojtje Kosovës, duke thënë se Serbia duhet ta pranojë njëherë e mirë se e ka humbur përgjithmonë Prishtinën.

*Tibo News