Sekreti për flokë kaçurrela gjatë gjithë ditës

Ondet e shumta, herë më të mëdha e herë më të vogla, që formohen në flokët tanë shtojnë volum, stil dhe karakter. Në raste të veçanta por edhe në përditshmëri, zgjedhja e kaçurrelave duket joshëse, pasi është një propozim ndryshe që i jep larmi rutinës sonë.

Megjithatë, marrëdhënia e urrejtjes dhe e pasionit që zhvillohet mes nesh shkaktohet nga tipari që na acaron më shumë tek kaçurrelat dhe nuk është gjë tjetër veçse kohëzgjatja e tyre. Koha që shpenzojmë, nxehtësia që prek flokët dhe gëzimi që marrim sapo të përfundojë rezultati, shkojnë dëm, pasi janë jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe largohen menjëherë.

Mos e humbni shpresën, pesë mënyrat e mëposhtme do t’i  bëjnë kaçurrelat tuaja që mos të bien gjatë ditës, ose mund të ruhen deri në ditën e nesërme.

 

Jo më krem ​​zbutës

Larja me shampo përpara këtij modeli flokësh nuk duhet të përfshijë kondicionerin ose maskën e flokëve. Vetitë e tyre hidratuese i japin rehati, elasticitet dhe zbutin flokët, një fakt që do të bëjë që kaçurrelat tuaja të shkojnë aty ku fryn era.

 

Jo larjeve

Mund të duket ekstreme por kur flokët janë të sapo larë do të thotë se ato janë ekspozuar ndaj vajrave edhe nga shampoja duke rezultuar në zhdukjen e anës së tyre të fortë, të padisiplinuar, e cila përshtatet në mënyrë të përkryer në kaçurrelat.

 

Kufijtë e nxehtësisë

Po, po edhe temperatura që do të vendosni në mashën për kaçurrela i shton gurin e vet të vogël përpjekjes suaj. Pra, nëse flokët tuaj janë normalë në të hollë, bëni kujdes që të mos e kaloni kufirin prej 250 gradë.

 

Forma e duhur

Edhe pse i doni kaçurrelat e lirshme, të shkujdesura dhe të mëdha, mos u trembni nga ato të voglat dhe të ngushta, pasi në një kohë të shkurtër do të kenë arritur formën e dëshiruar dhe në këtë mënyrë do t’u zgjasni jetën.

 

Ulini duart poshtë

Gabimi i madh dhe vendimtar që bëjmë është kur i mbajmë flokët vazhdimisht të kapur. Me këtë, për fat të keq ne fusim duart tona në vaj dhe shkatërrojmë krijimin tonë. Herën tjetër që do të luani e shkujdesur me ta, mendoheni përsëri.