Sekretet e të famshmëve, që u zbuluan nga punonjësit e tyre

Njerëzit e famshëm mundohen të krijojnë një imazh sa më të mirë për publikun që i ndjek.

Ata gjithashtu, për shkak të ngarkesave janë “të detyruar” të kenë punonjës.

Këta të fundit shpesh kanë shpërndarë sekretet e tyre dhe kjo padyshim nuk u ka pëlqyer yjeve.

Disa prej sekreteve të zbuluara i gjeni më poshtë.

 

  • Angelina Jolie dhe Brad Pitt

Dyshes së Hollivudit i janë përhapur edhe disa nga sekretet e tyre në shtyp.

Ish-punonjësit pretendojnë se Angelina Jolie dhe Brad Pitt lënë ushqime të prishura në frigoriferin e tyre dhe kuti picash të zbrazëta nëpër shtëpi.

 

  • Celine Dion

Ish-punëtori i paditi ata, duke pretenduar se nuk po paguhej dhe se ishte i detyruar të bënte gjëra që nuk kishin lidhje me përshkrimin e tij të punës.

 

  • Tom Cruise

Sipas punonjësve të tij, ylli i njohur, është shumë i rreptë, shkruan “The Richest”

 

  • Shakira

Këngëtarit i është dashur të paguajë edhe disa punonjës që dyshohet se janë pushuar nga puna.

Ata thonë se janë pushuar nga puna pasi nuk kanë mundur të përgatisin një vakt për të.

 

  • Sandra Bullock

 

Aktorja dyshohet se është e fiksuar pas privatësisë së saj.

Ajo është një nënë shumë private, kështu që punonjësit duhet ta kenë parasysh këtë.

 

 

  • Lady Gaga

Në vitin 2013, një ish-asistent paditi Lady Gaga-n për mospagesë për orët shtesë.

Ajo dyshohet se punonte 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë, ishte gjithmonë e ngarkuar me punë dhe ishte në kërkesë të vazhdueshme të këngëtares.