Sali Berisha prezanton drejtorin e ri në PD

Një një konferencë për shtypë kryetari i PD Sali Berisha deklaroi se Rama shkoi në Kosovë duke mos njohur dhe duke mohuar gjenocidin serb ndaj Kosovës.

Ndër të tjera, Berisha prezantoi sot edhe Dejtorin e ri të Zyrës së Shtypit dhe Komunikimit në PD, Alfred Lela.